Cao-onderhandelingen Ambachtelijke Bakkerijen in slotfase

Blessuretijd tot de vijfde ronde op 4 maart

Redactie
Door Redactie 20 februari 2025

Op 19 februari was de laatste cao-onderhandelingsronde voor de nieuwe cao Ambachtelijke Bakkerijen. In een ultieme poging om goede afspraken te maken, hebben de onderhandelende partijen besloten twee weken extra tijd te nemen. Het overleg wordt voortgezet op 4 maart.

Hoe nu verder?

De genomen blessuretijd is nodig om een weloverwogen conclusie te trekken over de cao-onderhandelingen voor de Ambachtelijke Bakkerijen. Het volgende overleg is gepland voor dinsdag 4 maart. We verwachten dan te weten of vijf overleggen voldoende zijn om tot goede afspraken te komen, of dat de verschillen te groot blijven en vervolgstappen nodig zijn. Ondertussen geldt nog steeds: als jij en je collega’s meedoen, staan we samen sterker aan de onderhandelingstafel:

  • Sluit je aan bij de WhatsApp-community voor het ambacht om als eerste op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Hier plaatsen we ook filmpjes van de onderhandelingsdelegatie, direct na de onderhandelingen.
  • Een sterke vakbond met veel leden maakt het verschil: Doe mee en word lid. Ben je al lid? Maak een collega lid en verdien een tientje!
  • Bespreek het met je collega’s: wat gaan jij en je collega’s doen als het verschil te groot blijft?

Samen staan we sterker!

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.